• Jadłospis
      • Jadłospis

      • 30.08.2024 11:16
      • Menu znajduje się w nowej zakładce Menu
      • Alergeny występujące w posiłkach:

        1. Zboża zawierające gluten                                                                 
        2. Skorupiaki i produkty pochodne
        3. Jaja i produkty pochodne
        4. Ryby i produkty pochodne
        5. Orzeszki ziemne (arachidowe)
        6. Soja i produkty pochodne
        7. Mleko i produkty pochodne
        8. Orzechy
        9. Seler i produkty pochodne
        10. Gorczyca i produkty pochodne
        11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
        12. Dwutlenek siarki
        13. Łubin
        14. Mięczaki 

         

        Do przygotowania posiłków używane są przyprawy:  pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, lubczyk, zioła prowansalskie, papryka, pieprz ziołowy, pieprz czarny,  czosnek niedźwiedzi, kurkuma, sól, czarnuszka,liść lubczyka,, natka pietruszki, koper, cząber, tymianek, rozmaryn, miete.

                      Kierownik zastrzega sobie prawo do niewielkich modyfikacji w jadłospisie

      • Wróć do listy artykułów
    • Logowanie

  • Librus Synergia
  • Znajdziesz naszą szkołę również na: